Sveiki,
dar vienas receptas, kuris netinka dietininkams. Pica buvo pirmasis patiekalas, kurį pradėjau gaminti. Visuomet padą ruošdavau pagal vieną ir tą patį receptą, tačiau šį kartą išbandžiau kitą- su medumi. Gavosi daug plonesnis, elastingesnis ir lengviau pajaustomas :) Kepiau dvi picas, vieną sau ir vieną aštrią vaikinui.
Dviems vidutinio dydžio picoms:
- Stiklinė pieno
- stiklinė miltų (jeigu trūksta, visada galima įberti daugiau)
- a.š. sausų mielių
- a.š. medaus
- žiubsnis druskos ir pipirų.
Ant viršaus galima dėti viską, kiek išneša fantazija, aš naudojau:
- padažą (pomidorų padažas+majonezas+ picos prieskoniai)
- tarkuotas sūris "Picarella" (pusė sūrio ant pado, pusė prieš baigiant kept užberti)
- saliami/kumpis
-pievagrybiai
-jelapeno pipirai
Pado paruošimas paprastas- šiltame piene ištirpinti medų, mieles, druską, pipirus ir užmaišyti su miltais iki kol nelimpa prie rankų. Pusvalandžiui šiltai padėti kilti ir vėliau kočioti padukus :)
Padą aptepti padažu, suberti sūrį ir uždėti ingridientus. Kepti režime su vėdinimu, 1 lygyje, 190C apie 30min. Likus 5min iki kepimo pabaigos užberti likusiu sūriu.
kietai nuskambėjo tas "Kepti režime su vėdinimu, 1 lygyje" :D skaniai piciukai atrodo :)
AtsakytiPanaikintipastebejau, kad kepat rezime su vedinimu, pica buna issiputus, o paprastam man kazko susmenga
AtsakytiPanaikinti