2012 m. birželio 13 d., trečiadienis

Špinatai, špinatai...

Pagaliau atėjo tas nuostabusis vasaros metas, kuomet galima mėgautis šiomis nuostabiomis "žolytėmis". O labiausiai mėgstu lietinius su jais :) Todėl, kol mano vyrukas miegojo, iš vakaro pasiruošiau pusryčius.

LIETINIAI SU ŠPINATAIS IR SŪRIU

Ingridientai:
- 1 kiaušinis (naudojau kaimišką, o jis daug didesnis ir maistingesnis už pirktinį, todėl galima ir 2 "valdiškus" naudoti"
- pieno stiklinė
- miltų stiklinė
- šiek tiek druskos, pipirų.
- fermentinis sūris (naudojau puskietį, jis geriau lydosi)
- sauja šviežių špinatų

Eiga:
Sumaišome tešlą (visi ją moka daryti, smulkiau nepasakosiu). Iškepam plonus lietinius. Aš juos kepiau "Delimano" keptuvėje, skirtoje lietiniams. Nusivyliau baisiai, nepatiko man ta keptuvė, daugiau jos nenaudosiu.
Sūrį sutarkavau ir sumaišiau su rankomis (būtinai!) plėšytais špinatais, padruskinau. Tuomet ėmiau blyną, dėjau įdaro ir suvyniojau. Skanumėlis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą