Siekiant prisiminti vasarą Amerikoje ir patenkinti brangiausiojo pilvo poreikius, nusprendėm pasigaminti naminių burgerių. Gavosi be proto skanūs, sotūs, tačiau neišvaizdūs "kūdikiai". Kam nepatiks vaizdas, labai gaila, bet skonis tikrai super :)
10 vienetų kalorijų bombų reikės:
- 10 "Imk" hamburgerių bandelių.
- 800g kiaulienos+jautienos faršo
- 2 pakelių Hesburger agurkinio padažo
- pusės nedidelio svogūniuko
- 1 česnako skiltelės
- šiek tiek kečupo
- jeigu yra poreikis- poros salotų lapų.
- lydyto sūrio plokštelių (pvz.: President)
- marinuotų agurkiukų
- 1 kiaušinuko
- druskos, pipirų
- keptuvės ir orkaitės
Pirmiausia, greičiau viskas eisis, jei dirbsit dviese, jei ne- vis tiek greitai dirbsis. Darom "koteltukus"- faršą pagardinam prieskoniais, puberiam smulkiai pjaustytą svogūną ir trintą česnaką. Padarom duobukę ir ten įmušam kiaušinį ir viską rankom išmaišom, kol gaunasi graži masė. Suformuojam 10 apvalių, plokščių mėsgalių (kepant jie susitrauks, turėkit omeny). Ir kepam keptuvėj kol gražiai apskrunda.
Bandelės perpjauti, patepti apačią kečupu. Iškepus mėsai, dėti ją ant bandelės (jeigu su salotų lapais darot- pirmiau salota, tik tada mėsa). Ant mėsos pilam Hesburger padažą, dedam plonai pjaustytus agurkiukus, uždedam sūrio plokštelę ir apvožiam likusia bandelės dalimi. Įkaitinam orkaitę ir paliekam kelioms minutėms sumuštinukus, kad sušiltų ir pasilydytų sūris :)
Vuolia, labai skanu užsigerti alumi :D
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą